Няколко интересни и евтини находки от магазин за левче :)

Вчера при инцидентна обиколка на един новооткрит магазин от типа "Всичко по един лев" се натъкнах на няколко интересни лакчета и естествено не можах да се сдържа да не споделя тук. За съжаление не мога да кажа нито марка, нито производител - няма нищо изписано на опаковката, единствено стикерче с име на вносител (Тиеня ЕООД СБ Илиянци) и съдържание: Бутил ацетат, гликол, тулол, етилацетат, нитроцелулоза, фензоферон, оцветител. 
Цветовете са страхотни и нямам търпение да ги изпробвам, но това ще стане следващите дни, защото в момента съм лакирана с друг лак.
Един съвет: ако взимате такива съмнителни китайски лакчета задължително ги нанасяйте над дебел слой база или заздравител, но не и на гол нокът, защото не се знае какво точно съдържат и може да увредят нокътя.
Ето и малко снимчици:

 Само две от лакчетата имат номера, на останалите две нищо не пише.



Първият цвят е разкошно перлено червено, един от малкото, които аз наричам "истинско червено". Доста е покривен и има много красив блясък на слънце. Според мен би бил идеален за коледен или новогодишен маникюр. Това е номер 23.



Вторият цвят (номер 84) е нежно перлено сиво, прилича на сребристо, но не е толкова лъскаво, има по-убит нюанс. На слънцев даже се забелязват златисти частици.


Третият е тъмно червеникаво-кафяво с мнооого златисти блестящи частици.


И четвъртият, който всъщност привлече вниманието ми към тях. Запазих него за десерт, тъй като е най-интересният от всички. Представлява безцветен лак с големи шестоъгълни брокатени частици в златно, синьо и червено. Има и по-мънички стандартни брокатени частици в златисто.

За съжаление не успях да го снимам добре отблизо - фотоапаратът ми упорито отказваше да фокусира :(  Надявам се да се види по-добре когато го снимам нанесен върху ноктите.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...