Aroma Organic Hydrating Night Cream с екстракт от тиква (50 ml )

 


Описание на опаковката: 


"Нощен крем с екстракт от тиква за дълбоко хидратирана, успокоена и защитена кожа, без консерванти. 50 мл.
Нощният крем  Aroma Organic Hydrating продължава и засилва активността на дневния крем. Съставките му силно овлажняват и възвръщат жизнеността на кожата. Има стягащ ефект, изглажда фините бръчици и предотвратява появата на нови. Освен екстракт от тиква, съдържа и специален овлажняващ и предпазващ комплекс AQUXYLTM , който допълва действието му.
Козметичните продукти без консерванти са важна част от здравословния и природосъобразен начин на живот. Употребата на натурални продукти намалява възможността от предизвикване на алергични реакции. Те притежават свойството да проникват дълбоко в кожата, предотвратяват стареенето, подобряват структурата на тъканите и регулират обмяната на веществата. Редовно третираната с тях кожа изглежда млада, гладка и мека.
Екстрактът от тиква е богат на захари, витамини, каротеноиди, протеини и минерали. Притежава силен овлажняващ , успокояващ и защитен ефект. Овлажняващият комлекс AQUXYLTM е патентована технология на “Seppic France” за интензивно хидратиране и обновяване на кожата. Стимулира синтезирането на серамиди и намалява загубата на влага от кожата. Кремът е подходящ  за всеки тип кожа. Употреба: нанася се вечер върху почистена кожа на лицето и шията с леки масажни движения.”


От този крем също съм много доволна, както и от околоочния от същата серия. Има много приятен аромат, макар че определено не бих го свързала с миризма на тиква (толкова по-добре според мен). Лек, немазен, добре хидратира. Напоследък го ползвам и през деня, понеже досегашният ми дневен крем вече ми идва прекалено тежък и мазен за пролетта и лятото, а още не съм се наканила да потърся нов и по-подходящ. Та мисълта ми е, че кремчето се държи много добре и при използване през деня, добра основа за грим е. И все пак не бих ви посъветвала да го ползвате през деня, понеже няма слънцезащитен фактор, но за закрепяне на положението при екстремни ситуации става ;). Цената му е не повече от 5 лв. Определено ще пробвам и дневния крем с екстракт от тиква.
Няма да изписвам подробно състава, мисля че се разчита добре на снимките (кликнете върху снимките, за да видите изображението в пълен размер).

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...